tirsdag 29. januar 2013

Karbo, fett, lettvint, dødsgodt.

Dette passer kanskje best til lørdagsmat, men jeg skal nå ikke legge meg opp i når du synes det passer best å spise enkelte ting så den avgjørelsen lar jeg være opp til deg.

Ta noen baguetter - så mange som du klarer å spise. Skal du fete deg opp tar du en mer, skal du slanke deg så tar du kanskje en mindre, eller dropper middagen og heller leser et innlegg om en fjelltur.
Så tar du skinkeost eller baconost (sånn på tube) og smører på baguettene.
Ta litt godt i.
Oppå der legger du stekt bacon. Her funker det best med bacon i biter- ellers drar du bare med deg alt pålegget i første bitet, og så brenner du deg på haka og tunga, og så var det ikke så gøyal mat allike vel, osv...
Og når du har gjort det så tar du oppå ost.
Krydre etter eget ønske.

Stekes i ovnen til osten er smeltet.
*vann i munnen..

Og hvis du for eksempel vil servere til venner så tar det seg skikkelig flott ut med en salat på siden sånn at det ikke ser så usunt ut allikevel. :)

På det elendige bildet ser du steg for steg, begynner du fra høyre og jobber deg mot venstre så går dette strålende!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

En kommentar er alltid velkommen.